top of page
Online%2520Learning_edited.jpg

Yrityksen tausta

Perustin ViltOn Learningin syksyllä 2020 tarkoituksena kehittää virtuaalisia fasilitointitaitoja. Ydinosaamistani on valmentaa ja auttaa yrityksiä ja ihmisiä vuorovaikutteisen, aktivoivan, innostavan ja tehokkaan virtuaalisen tapahtuman vetämiseen. Virtuaalisia fasilitointitaitoja tarvitaan verkko- ja virtuaalitapahtumissa, kuten virtuaalisissa pienryhmävalmennuksissa, tiimitapaamisissa tai webinaareissa. Näihin taitoihin liittyy myös virtuaalisten alustojen käyttäminen ja niiden ominaisuuksien hyödyntäminen ja autan myös eri alustojen käyttämisessä. Alustoihin kuuluvat esimerkiksi Adobe Connect, Zoom ja Microsoft Teams.

 

Lisäksi koulutan ja autan fasilitoimaan miten luoda oikeanlaiset materiaalit virtuaalisiin koulutuksiin ja kuinka hyödyntää näitä virtuaalisia materiaaleja oikein. Neuvon myös siinä kuinka rakentaa virtuaalisia oppimispolkuja hyödyntäen viimeisintä tietoa virtuaalisesta koulutusmaailmasta.

Koulutan suomeksi ja englanniksi, ruotsikin onnistuu tarvittaessa.

ViltOn Learningin tavoitteena on olla edelläkävijä ja innostava kumppani yrityksille, organisaatioille, yksityishenkilöille, yhteisöille ja kaikille heille, jotka ovat kiinnostuneet parantamaan omia virtuaalisia fasilitointitaitojaan.

Kuka minä olen?

Nimeni on Heidi Wahl ja olen ViltOn Learning -yrityksen perustaja. Olen koulutukseltani kasvatustieteiden maisteri yleiseltä ja aikuiskasvatustieteen puolelta. Lisäksi olen sertifioitu verkkokoulutussuunnittelija (Certificate in Designing Online Learning/Learning & Performance Institute UK). Olen työskennellyt toistakymmentä vuotta aikuiskoulutuksen parissa erityisesti Learning & Development puolella. Viimeiset 7 vuotta työskentelin globaalissa vähittäiskaupan organisaatiossa useissa eri tehtävissä. Viimeiset neljä vuotta keskityin suunnittelemaan, kehittämään ja rakentamaan virtuaalisen luokkahuoneen konseptia, joka aikanaan lanseerattiin viiteen Pohjois-Euroopan maahan.

Virtuaalinen koulutus ja virtuaaliset oppimisympäristöt ovat tulevaisuutta, mutta niiden rakentamiseen tarvitaan taitoa ja ymmärrystä. Koulutus ja valmennus ovat kuitenkin peruselementeiltään tismalleen samoja virtuaalisessa ympäristössä. Haluaisitko sinä oppia, miten vastaat tulevaisuuden kutsuun? Älä epäröi enää, vaan ota yhteyttä minuun ja keskustellaan lisää!

heidi_3.jpg
bottom of page