heidi_3.jpg

Olen Heidi Wahl ja ViltOn Learning -yrityksen perustaja. Olen koulutukseltani kasvatustieteiden maisteri yleisen ja aikuiskasvatustieteen puolelta. Lisäksi olen sertifioitu verkkokoulutussuunnittelija (Certificate in Designing Online Learning/Learning & Performance Institute UK). Olen työskennellyt toistakymmentä vuotta aikuiskoulutuksen parissa erityisesti Learning & Development puolella.

Virtuaalinen koulutus ja virtuaaliset oppimisympäristöt ovat tulevaisuutta, mutta niiden rakentamiseen tarvitaan taitoa ja ymmärrystä. Koulutus ja valmennus ovat kuitenkin peruselementeiltään tismalleen samoja virtuaalisessa ympäristössä. Tästä syystä perustin ViltOn Learningin, koska me tarvitsemme muuttuvan toimintaympäristön vaatimia uusia, päivitettyjä taitoja. Ydinosaamistani on valmentaa ja auttaa yrityksiä ja ihmisiä vuorovaikutteisen, aktivoivan, innostavan ja tehokkaan virtuaalisen tapahtuman vetämiseen. Virtuaalisia fasilitointitaitoja tarvitaan verkko- ja virtuaalitapahtumissa, kuten virtuaalisissa pienryhmävalmennuksissa, tiimitapaamisissa tai webinaareissa. Näihin taitoihin liittyy myös virtuaalisten alustojen käyttäminen ja niiden ominaisuuksien hyödyntäminen ja autan myös eri alustojen käyttämisessä. Alustoihin kuuluvat esimerkiksi Adobe Connect, Zoom ja Microsoft Teams.

 

Me kaikki tiedämme, miten raskasta on osallistua taas yhteen puhuva pää-webinaariin, joka on käytännössä pelkkää virtuaalista yksinpuhelua. Sen ei kuitenkaan tarvitse olla näin!

 

Haluaisitko sinä oppia, miten vastaat tulevaisuuden kutsuun? Älä epäröi enää, vaan ota yhteyttä minuun ja keskustellaan lisää!