top of page
heidi-ota-yhteyttä

Olen Heidi Wahl ja ViltOn Learning -yrityksen perustaja. Olen koulutukseltani kasvatustieteiden maisteri yleisen ja aikuiskasvatustieteen puolelta. Lisäksi olen sertifioitu verkkokoulutussuunnittelija (Certified Designer of Online Learning/Learning & Performance Institute). Olen työskennellyt toistakymmentä vuotta aikuiskoulutuksen parissa erityisesti Learning & Development puolella.

Etäopetus, etäkoulutus ja virtuaaliset oppimisympäristöt ovat tulevaisuutta, mutta niiden rakentamiseen tarvitaan taitoa ja ymmärrystä. Koulutus ja valmennus ovat kuitenkin peruselementeiltään tismalleen samoja etäympäristössä. Tästä syystä perustin ViltOn Learningin, koska me tarvitsemme muuttuvan toimintaympäristön vaatimia uusia, päivitettyjä taitoja. Ydinosaamistani on valmentaa ja auttaa yrityksiä ja ihmisiä vuorovaikutteisen, aktivoivan, innostavan ja tehokkaan virtuaalisen tapahtuman, etäkoulutuksen tai etäopetustilaisuuden suunnitteluun ja toteuttamiseen. Virtuaalisia fasilitointitaitoja tarvitaan verkko- ja virtuaalitapahtumissa, kuten etäkoulutuksissa, virtuaalisissa pienryhmävalmennuksissa, tiimitapaamisissa tai webinaareissa. Näihin taitoihin liittyy myös virtuaalisten alustojen käyttäminen ja niiden ominaisuuksien hyödyntäminen ja autan myös eri alustojen käyttämisessä. Alustoihin kuuluvat esimerkiksi Adobe Connect, Zoom ja Microsoft Teams. Me kaikki tiedämme, miten raskasta on osallistua taas yhteen puhuva pää-webinaariin, joka on käytännössä pelkkää virtuaalista yksinpuhelua. Sen ei kuitenkaan tarvitse olla näin!

 

Olen myös intohimoinen osaamisen kehittäjä ja osaamisen tunnistaminen ja sen hyödyntäminen on toinen ydinalue, jossa voin auttaa. Osaamisen kehittäminen kuuluu kaikille, mutta aina ei välttämättä ole taitoja tai työkaluja sitä lähteä rakentamaan ja kehittämään. Mikäli yrityksessänne tai organisaatiossanne on haasteita henkilöstön osaamisen tunnistamisessa tai oikeanlaisten koulutusratkaisuiden valinnassa, ota yhteyttä!

 

bottom of page